Hairvisor › Ingredienser › Salicylsyra

För hårbotten

Salicylsyra i hårvård

Salicylsyra är en BHA-syra som ofta finns i hårbotten- och klargörande schampon. Den är fettlöslig och kan arbeta i talg.

Vad gör salicylsyra?

Hjälper till att lösa upp fjäll, uppbyggnad och överskott av talg i hårbotten så att den känns renare och fräschare.

Passar ofta för

Bra att tänka på

Torr eller känslig hårbotten kan uppleva den som uttorkande om den används för ofta. Torra längder gillar den sällan.

Se produkter med salicylsyra →

Vanliga frågor

Hur ofta ska jag använda salicylsyra i hårbotten?

Ofta räcker det ett par gånger i veckan. Känns hårbotten torr eller stram, dra ner på frekvensen.

Är salicylsyra en medicin mot mjäll?

Nej, det är en vanlig kosmetisk ingrediens som hjälper hårbotten kännas fräsch. Vid ihållande besvär, kontakta hudläkare.

Relaterade ingredienser

Mjölksyra / AHAHjälper till att mildt lösa upp uppbyggnad och döda hudceller i hårbotten så att den…NiacinamidVårdar hårbotten och bidrar till en balanserad, välmående känsla. Populärt i mer…KoffeinGer en fräsch, stimulerande känsla i hårbotten och är en populär ingrediens i produkter…

Vilka produkter passar ditt hår?

Svara på några frågor om ditt hår och din hårbotten och få produktförslag som matchar din hårtyp, dina mål och din budget. Det är gratis.

Gör hårquizet

Allmän hårvårdsvägledning, inte medicinsk rådgivning. Vid ihållande besvär i hårbotten, allergi eller håravfall som oroar dig, kontakta läkare eller hudläkare. Läs alltid ingredienslistan på förpackningen.